Elektrische epilatie | Huidtherapie Huizen

Wat is elektrische epilatie?

Dit is een vorm van definitief ontharen waar wij gebruik van maken als de haren niet behandeld kunnen worden met laser ontharen. Dit kan zijn omdat de haren te licht van kleur zijn. Wij maken gebruik van de blend-methode, die met elektriciteit werkt. Bij de behandeling wordt zowel hoogfrequente wisselstroom als gelijkstroom toegepast. Dit is een zeer veilige en efficiënte methode voor het definitief verwijderen van ongewenste haren.
Marloes van der Wiel
Elektrische epilatie overzicht

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Naald

Tijdens de behandeling wordt een zeer dunne, steriele naald langs het haartje in de haarschacht geplaatst, deze naald prikt dus niet in de huid want er is al een opening voor de haar. Als de naald op zijn plek zit wordt er gedurende enkele seconden stroom op het naaldje gezet. Dit kan een warm gevoel geven. Nadat de stroom gegeven is laat de haar los. Van buitenaf is niet te zien of de haar in de goede groeifase zat, maar geleidelijk zullen de haren dunner worden, naarmate wij meer behandelen en uiteindelijk niet meer teruggroeien.

Groeifasen

Het is belangrijk om te weten dat haren in verschillende fases groeien. Aangezien haren alleen in de groeifase vernietigd kunnen worden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen met tussenpozen van 3-6 weken. Wij garanderen geen 100% vermindering van de haargroei, maar wel vermindering. Vooraf is moeilijk te adviseren hoeveel behandelingen nodig zullen zijn, dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en het te behandelen gebied. Tijdens het intakegesprek zullen wij hier dieper op in gaan.

Neem contact met mij op!

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.