Klachtenprocedure | Huidtherapie Huizen

Hoe werkt de klachtenprocedure?

Wij leveren een medische verstrekking. Ondanks het feit dat wij uitgebreid de mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verstrekking hebben besproken, kan het toch zo zijn dat de verstrekking volgens u niet voldoet aan de eisen die van een dergelijke verstrekking mag worden verwacht.

Hieronder leggen wij u uit hoe u kunt handelen in het geval u niet tevreden bent over de geleverde verstrekking, onze bejegening of over iets anders in relatie tot de door ons geleverde zorg.

Wanneer u een klacht bij ons indient nemen wij die in behandeling conform de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. Dit betekent dat wij uw klacht eerst zelf proberen naar uw tevredenheid op te lossen. Wanneer dit niet lukt kunt u contact opnemen met de erisietsmisgegaan.nl. Wij zijn erkend lid van de Nederlandse Vereniging van CompressieZorg (NVCZ) en van de Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen (SEMH).

De procedure

De klachtencommissie zal beoordelen of uw klacht in behandeling genomen kan worden. Wanneer uw klacht ontvankelijk verklaard is, wordt u geïnformeerd over de verdere gang van de procedure en de samenstelling van de klachtencommissie.

Doel van de klachtencommissie

Het doel is om een speelveld te creëren waar klager en beklaagde gelijk zijn. De klachtencommissie zal zich inzetten om door bemiddeling, hoor en wederhoor de vertrouwensrelatie tussen u en de leverancier weer te herstellen. Daarbij zal ook gekeken worden of de leverancier zijn werk goed heeft gedaan.

Wilt u meer weten over de procedure kunt u dit lezen in het Klachtenregelement van erisietsmisgegaan.nl.

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.