Marloes van der Wiel | Huidtherapie Huizen

Wie is Marloes van der Wiel?

Ik ben Marloes van der Wiel, sinds 2011 afgestudeerd huid- en oedeemtherapeut. Na mijn studie ben ik gaan werken bij MeyCare en na enige tijd besloot ik voor mijzelf te gaan. Zodoende ben ik gestart met ‘Huidtherapie Huizen’. Naast allerlei behandelingen voor jouw huid verzorg ik ook elastische kousen.

Sinds 1-1-2022 is MeyCare gesplitst in 2 praktijken: MeyCare Meyfenfeldt & MeyCare van der Wiel. Super fijn dat ik de huid- en oedeemtherapie praktijk heb mogen overnemen en de elastische kousen in Hilversum (m.u.v. Hilversumse Meent) en Huizen (m.u.v. verpleeg- en verzorgingshuizen). We hebben met de elastische kousen een mooie verdeling van de regio’s gemaakt, waarbij voor beide praktijken het kantoor gevestigd is op de botterstraat 47 in Huizen

En in april 2023 was het moment om mijn eigen naam, logo en website te gaan realiseren. Vanaf nu heet de praktijk Marloes van der Wiel Huid- en oedeemtherapie. Huidtherapie Huizen.

Marloes van der Wiel - Huidtherapie Huizen welkom

Vanaf 1-1-2022 is MeyCare gesplitst in 2 praktijken: MeyCare Meyfenfeldt & MeyCare van der Wiel. Super fijn dat ik de huid- en oedeemtherapie praktijk heb mogen overnemen en de elastische kousen in Hilversum (m.u.v. Hilversumse Meent) en Huizen (m.u.v. verpleeg- en verzorgingshuizen). We hebben met de elastische kousen een mooie verdeling van de regio’s gemaakt, waarbij voor beide praktijken het kantoor gevestigd is op de botterstraat 47 in Huizen

En in april 2023 was het moment om mijn eigen naam, logo en website te gaan realiseren. Vanaf nu heet de praktijk Marloes van der Wiel Huid- en oedeemtherapie. Huidtherapie Huizen.

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Dit zeggen mensen over mij

Ik vind transparantie enorm belangrijk, daarom staan op mijn Google profiel beoordelingen van klanten over mijn diensten. 

Nancy Faber
Lees verder
Als collega zorgverlener kan ik vertellen dat Marloes van der Wiel een hele fijne praktijk is waar je professioneel en vriendelijk wordt geholpen. Het is ook hele hele prettige praktijk om mee samen te werken!
Merel van Beekum
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit
Lees verder
Super fijne behandelingen gehad met zichtbaar resultaat! Een absolute aanrader.
Vorige
Volgende

Welkom bij Huidtherapie Huizen, de praktijk van Marloes van der Wiel

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Welkom bij Huidtherapie Huizen, de praktijk van Marloes van der Wiel

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

  • Casa Cura – Neuweg 27 – Hilversum
  • Van Schijndel Schoenen – Schoutenstraat 14 – Hilversum 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

  • Casa Cura – Neuweg 27 – Hilversum
  • Van Schijndel Schoenen – Schoutenstraat 14 – Hilversum 

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.