Huidtherapie

Huidtherapeut - Marloes van der Wiel

Huid- en oedeemtherapie is een paramedisch beroep, waarbij de huid- en oedeemtherapeut BIG geregistreerd is. Wij zijn aangesloten bij HuidZorgZoeker, Zorgkaart Nederland, de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie en het Kwaliteitsregister Paramedici.

De huid is onze buitenbekleding en onderscheidt zich behalve in kleur ook in soort. Je kunt een droge, vette of gecombineerde huid hebben. Ook de beharing is bij ieder verschillend. Als je last heb van een huidaandoening kan dat lastig zijn om te verbergen. Wij weten hoe belangrijk het wegnemen of verbeteren van een huidaandoening is en zijn blij je hierin te kunnen ondersteunen. Wij bieden oedeemtherapie, huidtherapie & huidverbeterende behandelingen aan om een zieke of aangedane huid te verbeteren of om bijvoorbeeld een verslapte huid weer te verstevigen. Je kan bij ons terecht voor verschillende behandelingen welke allemaal zorgen voor huidverbetering.

Deze behandelingen bieden wij aan

JOUW HUID

Is jouw huid helemaal klaar voor het aankomende seizoen? Plan nu jouw afspraak en laat mij je helpen.

BLOG

De blog vul ik met relevante informatie voor jouw huid: Tips, reviews en ga zo maar door.

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Dit zeggen mensen over mij

Dit zeggen klanten over mijn huidkliniek! Lees alle reviews op mijn Google profiel.

Nancy Faber
Lees verder
Als collega zorgverlener kan ik vertellen dat Marloes van der Wiel een hele fijne praktijk is waar je professioneel en vriendelijk wordt geholpen. Het is ook hele hele prettige praktijk om mee samen te werken!
Merel van Beekum
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit
Lees verder
Super fijne behandelingen gehad met zichtbaar resultaat! Een absolute aanrader.
Vorige
Volgende

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.