Huidverstrakking | Huidtherapie Huizen

Wat is huidverstrakking en plasmage?

Wij maken gebruik van de BeautyTeck. Dit is een plasmage apparaat. Dit apparaat maakt het mogelijk om een ooglidlift te doen zonder hierbij in de huid te hoeven snijden, dit is dus een non-invasieve behandeling. De BeautyTeck verstrakt de huid door middel van plasmage (straaltje geladen gas). De naald die aan het apparaat zit maakt kleine verdampingen in de bovenste laag van de huid zonder deze aan te raken. Deze verdampingen worden puntsgewijs op de huid aangebracht waardoor er een krimpend effect in de huid optreedt.

Marloes van der Wiel

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Plasmage

Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en krimpen van de huid wat resulteert in het verminderen van huidoppervlak. Dit geeft een liftend effect. Dit is een oppervlakkige behandeling waarbij geen warmte wordt afgegeven in de diepte waardoor dit een veilige behandelmethode is. Het plasmastraaltje stimuleert tevens ook de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Plasmabehandeling kan ingezet worden bij het behandelen van verslapte huid zoals boven of onder de ogen en rimpels zoals op de neus-lippenplooi, bovenlip of kraaienpoten. Tevens is de methode geschikt voor het verwijderen van hyperpigmentaties, (goedaardige) moedervlekken en Xanthelasma.

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk om te weten dat het eindresultaat pas na 3 maanden zichtbaar is. Veelal adviseren wij om 2-3 keer te behandelen met tussenpozen van 12 weken. Het herstel na de behandeling duurt ongeveer 3-7 dagen. Doordat je kleine verdampingen in de huid maakt zie je een dag na de behandeling kleine korstjes. Deze verdwijnen na een aantal dagen. De huid kan nog gevoelig blijven en moet goed beschermd worden tegen de zon. De huidtherapeut geeft advies over gebruik van de juiste producten.

Neem contact met mij op!

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.