Acnetherapie | Huidtherapie Huizen

Wat is acnetherapie?

Acnetherapie is de behandeling van acne. Acne is het ontstaan van puistjes, mee-eters of cysten. Dit komt sneller voor op een vette huid en wordt veroorzaakt door een bacterie, de p. acnes bacterie. Het doel van een acnebehandeling is dat de acne vermindert of zelfs weg gaat en je de kans op littekenvorming vermindert. Er zijn verschillende behandelmethodes die ervoor zorgen een mooi resultaat te halen.

Marloes van der Wiel

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Wat is acnetherapie?

Tijdens het intakegesprek wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan met de Observ 520x. Hierop is goed te zien waar het probleemgebied zit en waar de aandacht op gericht wordt en natuurlijk welke behandeling hier het beste bij past. Tevens kijken we naar welke producten we adviseren voor thuisgebruik zodat de behandelingen meer effect gaan geven.

De behandeling kan bestaan uit een dieptereiniging, chemische peeling of medisch microneedling / SkinPen.

Neem contact met mij op!

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.