Uitgebreide huidanalyse - Observ 520X | Huidtherapie Huizen

Wat doet de Observ 520x?

De OBSERV 520X is een huidanalyse apparaat dat met hele scherpe foto’s de huid in beeld brengt. Hij kijkt niet alleen naar de huid in zijn geheel, maar analyseert ook de diepere huidlagen. Hij kan met 10 verschillende analysemodi alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld brengen. Zo krijg je een overzichtelijk en volledig beeld van de huid die zelfs de kleinste details en huidverbetering met een scherp beeld zichtbaar maken.

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar, denk aan hyperpigmentaties of roodheid. Ik gebruik de Observ ook om de voortgang van de behandeling te meten. Onmisbaar in mijn praktijk!

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Uitgebreide huidanalyse

Nadat de foto’s gemaakt zijn gaan we die samen analyseren en aan de hand van de analyse geef ik een uitgebreid huidadvies. Hierin adviseer ik welke behandeling het beste bij jou past en adviseer ik de juiste producten voor thuisgebruik. Om voor het beste resultaat te komen, is het belangrijk dat je je huid thuis verder behandelt met de juiste producten. Hierin adviseer ik de producten van Ultraceuticals, waarmee ik ook chemische peelings doe.

Maak snel een afspraak als je jouw huid wil verbeteren!

Voor en na

Welkom bij Huidtherapie Huizen, de praktijk van Marloes van der Wiel

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Welkom bij Huidtherapie Huizen, de praktijk van Marloes van der Wiel

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

  • Casa Cura – Neuweg 27 – Hilversum
  • Van Schijndel Schoenen – Schoutenstraat 14 – Hilversum 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

  • Casa Cura – Neuweg 27 – Hilversum
  • Van Schijndel Schoenen – Schoutenstraat 14 – Hilversum 

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.