Microneedling / SkinPen |
Huidtherapie Huizen

Wat is Microneedling en de SkinPen?

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Wij maken gebruik van de Skinpen. De SkinPen behandeling is een medische microneedling behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Door middel van kleine, steriele naaldjes worden zuivere microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het huideigen wondgenezingsproces wordt aangezet. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

Marloes van der Wiel

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Wat maakt de SkinPen uniek?

Éen van de unieke dingen van een SkinPenbehandeling is dat deze heel het jaar door uitgevoerd kan worden dus ook in de zomer! Een SkinPenbehandeling maakt de huid namelijk niet lichtgevoelig in tegenstelling tot andere celvernieuwende behandelingen. Uiteraard blijft een goede SPF belangrijk om de huid te beschermen. Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft¬ de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

De behandeling

De behandeling heeft over het algemeen een korte herstelperiode. De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal behandelresultaat te bewerkstelligen zijn 3 tot 6 behandelingen aangeraden met een behandel interval van 4-6 weken.

Na de SkinPen behandeling krijg je 2 nazorg producten mee (zit bij de prijs inbegrepen). De Skinfuse Lift, deze wordt ook gebruikt als tussenstof tijdens de behandeling. Deze tussenstof bestaat enkel uit ingrediënten die veilig en zonder complicaties transdermaal ingebracht kunnen worden. De minuscuul kleine openingen in de huid moeten op de juiste wijze verzorgd worden. Deze gebruik je tot 24 uur na de behandeling. Het Rescue Calming Complex zorgt er na de behandeling voor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid aangevuld wordt. Zeker de eerste 5-7 dagen moet je deze gebruiken om het huidherstel zonder belemmering te laten verlopen.

Neem contact met mij op!

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.