Ultraceuticals thuisbehandeling | Huidtherapie Huizen

Wat is een cosmeceutical?

Ik werk met de producten van Ultraceuticals, dit is een cosmeceutical. Deze producten kun je niet zomaar in elke winkel kopen omdat er een hoog percentage actieve ingrediënten in zit. Het productadvies wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld op de behoefte van jouw huid.

Bij Ultraceuticals zetten ze zich in om binnen 90 dagen echte, zichtbare resultaten te behalen. Het Ultraceuticals assortiment bevat hoge concentraties actieve ingrediënten in formules die zijn getest om doeltreffende producten te bieden die de voornaamste huidproblemen verhelpen.

Marloes van der Wiel

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

De beste huid ooit

Het traject naar jouw beste huid ooit begint hier. Bij Ultraceuticals zetten we ons in om binnen 90 dagen echte, zichtbare resultaten te behalen. Om echte zichtbare resultaten met de thuis verzorgingsproducten te bereiken en jouw huidproblemen effectief te behandelen, is ook een behandeling in de praktijk met de Ultraceuticals producten cruciaal.

De verschillende chemische peelings die ik toepas zijn allemaal gericht op de behoefden van de huid. De 4 basispeelings kunnen gecombineerd worden tot 27 verschillende chemische peeling. De een dieper dan de ander. Kom snel langs voor een uitgebreide huidanalyse met de Osberv en ik geef een behandelplan en productadvies op maat.

Neem contact met mij op!

Ben je op zoek naar een passende behandeling voor je huid? Of ben je doorverwezen voor een elastische kous, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maak snel een afspraak, ik help je graag!

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.