Jouw huid in beeld brengen? Huidanalyse met de Observ 520X

Jullie hebben hem vast al voorbij zien komen; mijn nieuwe huidanalyse apparaat: De Observ520x. Ben je benieuwd wat dit apparaat allemaal kan? Dat leg ik uit in mijn blog. Vragen? Mail mij gerust via info@huidtherapiehuizen.nl.

Wat is de Observ 520X?

De OBSERV 520X is een huidanalyse apparaat dat met hele scherpe foto’s de huid in beeld brengt. Het apparaat kijkt niet alleen naar de huid in zijn geheel, maar analyseert ook de diepere huidlagen. Hij kan met 10 verschillende analysemodussen alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld brengen. Zo krijg je een overzichtelijk en volledig beeld van de huid, die zelfs de kleinste details en huidverbetering met een scherp beeld zichtbaar maken.

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar, denk aan hyperpigmentaties of roodheid. Ik gebruik de Observ 520X ook om de voortgang van de behandeling te meten. Onmisbaar in mijn praktijk.

Jouw uitgebreide huidanalyse aanvragen?

Nadat de foto’s gemaakt zijn gaan we die samen analyseren en aan de hand van de analyse geef ik een uitgebreid huidadvies. Hierin adviseer ik welke behandeling het beste bij jou past en adviseer ik de juiste producten voor thuisgebruik. Om voor het beste resultaat te komen, is het belangrijk dat je je huid thuis verder behandelt met de juiste producten. Hierin adviseer ik de producten van Ultraceuticals, waarmee ik ook chemische peelings doe.

Maak snel een afspraak als je jouw huid wil verbeteren!

JOUW HUID

Is jouw huid helemaal klaar voor het aankomende seizoen? Plan nu jouw afspraak en laat mij je helpen.

BLOG

De blog vul ik met relevante informatie voor jouw huid: Tips, reviews en ga zo maar door.

Vergoeding

Als jouw klachten van medische aard zijn en je aanvullend verzekerd bent, kan de (of een deel van) behandeling vergoed worden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.

Afspraak maken of iets vragen?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan de gegevens en in en wij nemen contact met je op. 

Hoofdvestiging

Mijn hoofdvestiging is aan de Botterstraat 47 te Huizen (1271XL).

Aanmeetlocaties elastische kousen

Abonneer je op mijn nieuwsbrief & ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief? Ontvang unieke kortingen

Speciaal en enkel voor de lezers van mijn nieuwsbrief biedt ik geselecteerde kortingen en nieuws aan. Ik verstuur ongeveer twee tot drie keer per jaar een nieuwsbrief.